Ανσαριφάρντ: «Να δείξουμε τι είναι o Ολυμπιακός»! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ανσαριφάρντ: «Να δείξουμε τι είναι o Ολυμπιακός»! (pic)

bet365

Μετά τον Μάρκο Μάριν και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε το δικό του μήνυμα για την συνέχεια της ομάδας του Ολυμπιακού, μέσω των social media έχοντας και εκείνος ανάρτηση στα ελληνικά.
Το ποστάρισμα του Ανσαριφάρντ στα ελληνικά στο Instagram: «Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσoυμε να περάσει έτσι. Έχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο τι εστί Ολυμπιακός... Διότι στην τελική είμαστε ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος Σύλλογος της Ελλάδας. Περάσαμε 4 δύσκολες φάσεις αλλά εάν νομίζει κάποιος πως θα αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, κάνουν λάθος. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να νικάμε, αλλά να νικάμε σαν πρωταθλητές. Θα σβήσουμε όλες τις κακές αναμνήσεις από τα τελευταία γεγονότα, και θα δώσουμε ψυχή και σώμα για τα παιχνίδια που είναι να έρθουν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο... Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια... Είμαστε αποφασισμένοι... Και το πιο σημαντικό... Ενωμένοι!».

Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσo υμε να περάσει έτσι. Εχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο τι εστί Ολυμπιακός.. Διότι στην τελική είμαστε ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος Σύλλογος της Ελλάδας. Περάσαμε 4 δύσκολες φάσεις αλλά εάν νομίζει κάποιος πως θα αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, κάνουν λάθος. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να νικάμε, αλλά να νικάμε σαν πρωταθλητές. Θα σβήσουμε όλες τις κακές αναμνήσεις από τα τελευταία γεγονότα, και θα δώσουμε ψυχή και σώμα για τα παιχνίδια που είναι να έρθουν. Ενα πράγμα είναι σίγουρο.. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.. Είμαστε αποφασισμένοι.. Και το πιο σημαντικό.. Ενωμένοι! A post shared by Karim Ansarifard (@kariiiiim10) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα