Πιθανότητες για Χατζισαφί βασικό, ξανά θέμα ετοιμότητας ο Οφόε

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητες για Χατζισαφί βασικό, ξανά θέμα ετοιμότητας ο Οφόε

bet365

Ο Χατζισαφί έχει πιθανότητες για βασικός ακραίος μπακ στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός την Κυριακή. Πρόβλημα ετοιμότητας ξανά ο Οφόε, που δεν προορίζεται για τα βασικά πλάνα. Ποιά η πιθανή 11άδα.
Ο Χατζισαφί που έχει μόνο ένα ματς Κυπέλλου στα πόδια του με την φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ. αυτό με Πλατανιά) έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Κούτρη. Μένει βέβαια να φανεί εάν ο Ομάρ μπορεί να είναι στο αρχικό σχήμα δεξιά διότι και εκείνος είχε πρόβλημα. Εάν είναι ΟΚ ο Ομάρ μπορεί να πάει ο Ιρανός αριστερά και ο Νορβηγός δεξιά στην άμυνα.
Για το κέντρο της άμυνας γυρίζει ο Ένγκελς με έναν εκ των Νικολάου - Μποτία. Στο κέντρο ελλείψει του τιμωρημένου Ρομαό θα βρεθούν οι Ταχτσίδης και Ζιλέ, για επιτελικός πάει ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Μάριν και Μιραλάς και φορ ο Ανσαριφάρντ. Θέμα ετοιμότητας έχει και ο Οφόε, που δεν φαινόταν έτσι και αλλιώς να πηγαίνει για βασικός ούτε για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός. Ο Βέλγος μπορεί και να τεθεί εκτός πλάνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα