Επιστροφή Τζανδάρη

Επιστροφή Τζανδάρη

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή Τζανδάρη

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Γιάννενα, με τον Φάνη Τζανδάρη να επιστρέφει στην αποστολή των «πρασίνων».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ και Λουτσιάνο, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουρμπέλης, ο Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Μολίνς απουσίασε με άδεια, καθώς βρίσκεται στην Γερμανία για ειδική εξετάση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα