Ενταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με ΑΕΚτζήδες και κατοίκους του Γραμματικού (vid)

Ενταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με ΑΕΚτζήδες και κατοίκους του Γραμματικού (vid)

Gazzetta team
Ενταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με ΑΕΚτζήδες και κατοίκους του Γραμματικού (vid)

bet365

Η εισβολή κατοίκων του Γραμματικού στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα γινόταν συζήτηση για την υπογειοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ, είχε ως συνέπεια να υπάρξει μεγάλη ένταση με Ενωσίτες.

Ενα από τα θέματα που θα συζητούσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν η υπογειοποίηση που θα πρέπει να γίνει για την «Αγιά Σοφιά» και κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν ένας χαμός. Εγινε όμως, μετά την εισβολή κατοίκων του Γραμματικού, οι οποίοι ζήτησαν να συζητηθεί εκείνη την στιγμή το θέμα του ΧΥΤΑ, το οποίο ήταν εκτός ημερησίας διάταξης. Αυτή η απαίτηση των κατοίκων προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ που ήταν εκεί, με συνέπεια να υπάρξει ένταση και κάποιοι φέρονται να πιάστηκαν και στα χέρια, μπροστά στα μάτια των Βαγγέλη Ασλανίδη, Μηνά Λυσσάνδρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Θωμά Μαύρου που ήταν εκεί. Επειτα από όλα αυτά, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αποφάσισε να γίνει συζήτηση για το ΧΥΤΑ την 1η Μαρτίου.

Το πρόβλημα, βασικά, δημιουργήθηκε επειδή οι κάτοικοι του Γραμματικού θεωρούσαν ότι το δικό τους θέμα με το ΧΥΤΑ -το οποίο δεν ήταν επαναλαμβάνουμε στην ημερήσια διάταξη- είναι πολύ πιο σημαντικό και θα πρέπει να συζητηθεί αυτό και όχι η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει η αντίδραση των οπαδών της Ενωσης και να φτάσουμε στη διακοπή της συζήτησης (δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα συζητηθεί πλέον το θέμα της υπογειοποίησης), με την κατάσταση να ηρεμεί λίγα λεπτά μετά.

Ανακοίνωση συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών
Για όσα έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση ο σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών και αναφέρει τα εξής.

«Σήμερα, σε ένα ναό της Δημοκρατίας όπως είναι η αίθουσα του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, είδαμε απαράδεκτη συμπεριφορά κατοίκων που αντιδρούν για την κατασκευή ΧΥΤΑ στον Μαραθώνα. Μπήκαν προκλητικά στην αίθουσα χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη το δικό τους θέμα και απαίτησαν να συζητηθεί στη θέση του θέματος της υπογειοποίησης, το οποίο ήταν κεντρικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε κληθεί επίσημα στο συμβούλιο με συλλόγους, παλαίμαχους και τη διοίκηση. Οι κύριοι, προκαλούσαν την ΑΕΚ και επιτέθηκαν απρόκλητα και με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ και την σημασία της κατασκευής του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ίδια ώρα που η κυρία Δούρου τους εξηγούσε ότι το θέμα του ΧΥΤΑ έχει οριστεί να συζητηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία σε άλλη συνεδρίαση. Γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων ενεργειών που θύμισαν φασιστοειδής μεθοδεύσεις και λυπούμαστε που ένα συνοδό έργο απαραίτητο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαφέλφεια καθυστερεί εξ αιτίας τέτοιων στοιχείων. Ως σύλλογοι Μικρασιατών αναμένουμε την επόμενη συνεδρίαση να σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΚ και του τεράστιου πολιτιστικού φορέα που θα δημιουργηθεί στο νέο της γήπεδο. Το συντονιστικό όργανο του συλλόγου Μικρασιατών - Κωνσταντινουπολιτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα