Βαζούρα: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα το 50% του Ζντιέλαρ»

Βαζούρα: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα το 50% του Ζντιέλαρ»

Δημήτρης Τομαράς
Βαζούρα: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα το 50% του Ζντιέλαρ»

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, αναφέρθηκε εκτενώς στις υποθέσεις των Ζντιέλαρ και Γιάνκοβιτς και στο ότι ο Ολυμπιακός κράτησε το 50% των δικαιωμάτων του Ζντιέλαρ.
Για τον Ζντιέλαρ ο κ. Βαζούρα είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του Ζντιέλαρ: «Μέχρι να φτάσουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει όλες τις προσφορές μας. Μετά τις 29-30 Ιανουαρίου, επήλθε συμφωνία. Η συμφωνία θα έκλεινε εάν δίναμε 500.000 ευρώ και έτσι αποκτήσαμε το 50% των δικαιωμάτων του Ζντιέλαρ. Ο Ολυμπιακός κράτησε το υπόλοιπο ποσοστό, όπως δηλαδή έγινε και με τον Μάρκο Γιάνκοβιτς. Αυτή ήταν και η μοναδική προϋπόθεση για να αφήσουν οι Έλληνες τον Ζντιέλαρ και το δεχθήκαμε. Θα ήταν προτιμότερο βέβαια ένας τέτοιος παίκτης να ανήκε αποκλειστικά στην Παρτιζάν, διότι ο Τζούκιτς και ο Ίλιεφ τον ήθελαν».
Για τον Μάρκο Γιάνκοβιτς που είχε θητεύσει στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Δεν δεχθήκαμε την πρόταση της Αμιάν διότι δεν μας ικανοποίησε. Είχε πολλά μπόνους και κάποιους ακόμα όρους. Ζητήσαμε και την γνώμη του παίκτη. Και εκείνος δεν ήταν τόσο ικανοποιημένος και έτσι δεν δώσαμε θετική απάντηση. Δεν μπορώ να πω πόσο ακριβώς ήταν το ποσό που μας προτάθηκε, διότι και ο Ολυμπιακός έχει το δικό του μερίδιο στον παίκτη. Ένα ποσό που αντιστοιχεί περίπου στα 2 εκατ. ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα