Εκδικάστηκαν οι προσφυγές στο ΣτΕ κατά της «Αγιά-Σοφιάς»

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές στο ΣτΕ κατά της «Αγιά-Σοφιάς»

Δημήτρης Βέργος
Εκδικάστηκαν οι προσφυγές στο ΣτΕ κατά της «Αγιά-Σοφιάς»

bet365

Οι δύο προσφυγές κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εκδικάστηκαν την Τετάρτη στο ΣτΕ, με την Ένωση να μην εκφράζει καμία ανησυχία.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο ΣτΕ εκδικάστηκαν την Τετάρτη (7/2) οι δύο τελευταίες προσφυγές εναντίον της κατασκευής της «Αγιά-Σοφιάς».

Η πρώτη είναι εκείνη που έχει κατατεθεί από δύο ιδιώτες κατά της ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ η άλλη προσφυγή έχει γίνει από τους 56 πολίτες, οι οποίοι κινούνται τόσο κατά της ΜΠΕ όσο και κατά της Υψομετρικής Μελέτης του γηπέδου.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεων και θεωρούν δεδομένο ότι και σε αυτήν την περίπτωση η Ένωση θα δικαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι οι 56 που στρέφονται τόσο εναντίον της ΜΠΕ όσο και κατά της Υψομετρικής Μελέτης του γηπέδου είχαν προσφάτως δει την αίτησή τους για παύση των εργασιών στο οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να απορρίπτεται.

Πλέον, ως τις 14 Φεβρουαρίου, οι πλευρές θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

Θυμίζουμε ότι από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η εταιρία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» θα είναι αυτή που θα αναλάβει τη δεύτερη φάση των εργασιών του γηπέδου, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα