Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

bet365

Δεν βλέπει την ώρα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Νίκλας Χουλτ, όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο match programme του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σουηδός άσος που υπέγραψε στην ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μίλησε στο match programme του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε ανυπόμονος για το ντεμπούτο του μπροστά στους οπαδούς της Ένωσης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χουλτ:

Δήλωσες την ημέρα που υπέγραψες το συμβόλαιό σου με την ομάδα ότι η ΑΕΚ αποτελούσε για εσένα την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας σου. Δεν ξέρω πως κύλησαν για εσένα οι πρώτες σου μέρες στο περιβάλλον της νέας σου ομάδας…

«Όλα είναι πολύ καλά, θα έλεγα εξαιρετικά, οι πρώτες μέρες και οι πρώτες μου προπονήσεις ήταν πολύ καλές, όπως και το νέο μου περιβάλλον. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν το ήξερα, αλλά τώρα που το ζω μπορώ να πω ότι οι εγκαταστάσεις είναι θαυμάσιες και σε εμπνέουν για καλή δουλειά. Και αυτό είναι που θέλω από εδώ και πέρα. Να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα, αλλά και να συνεχίσω και εγώ να αναπτύσσομαι σαν ποδοσφαιριστής».

Η υποδοχή από τους νέους σου συμπαίκτες;

«Είχα πραγματικά ζεστή υποδοχή από τους νέους μου συμπαίκτες, κάποιους εκ των οποίων τους γνώριζα προσωπικά. Και τον Αϊντάρεβιτς και τον «Κλώνα» (Κλωναρίδης) με τον οποία υπήρξαμε συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, σε βοηθάει να προσαρμοστείς, αλλά βεβαίως οι πρώτες μέρες είναι πάντα διαφορετικές αφού πρέπει γρήγορα να γνωρίσεις το νέο σου περιβάλλον, να δεις πώς λειτουργεί και να μάθεις τους ανθρώπους γύρω σου. Όλα, όμως, από την πρώτη στιγμή εξελίσσονται απόλυτα ικανοποιητικά για εμένα».

Την ΑΕΚ την γνώριζες σαν αντίπαλος, την έχεις αντιμετωπίσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι η άποψή σου;

«Ανέκαθεν είχα πολύ καλή άποψη για αυτό το club. Το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό, αυτό μπορείς να το καταλάβεις, πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Όταν την έβλεπες απ’ έξω μπορούσες εύκολα να καταλάβεις για το πόσο καλή ομάδα είναι».

Οι στόχοι σου με την ΑΕΚ;

«Εγώ ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγώνες, όμως παραμένω σε καλή κατάσταση, προσπάθησα να προπονούμαι σχεδόν κάθε ημέρα στην Σουηδία και νιώθω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσω άμεσα να ενταχθώ. Αλλά αυτό που είναι το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της, παίζει σε όλα τα μέτωπα και πρέπει να διατηρηθούμε ψηλά».

Πιστεύεις ότι θα προσαρμοστείς εύκολα;

«Η διαδικασία δεν θα είναι δύσκολη για εμένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχω μιλήσει με τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς για τα δεδομένα της νέας μου ομάδας, αλλά δεν χρειάστηκε να τους ρωτήσω και πολλά πράγματα. Γνωρίζω τη χώρα, γνωρίζω την πόλη, το πρωτάθλημα και την ομάδα, δεν χρειάστηκε να τους κάνω πολλές ερωτήσεις. Στην οικογένειά μου και σε εμένα μας αρέσει πολύ η Αθήνα και η Ελλάδα, συνεπώς όπως είπα από την πρώτη στιγμή ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα να έρθω στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα