Ολυμπιακός: «Οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο»!

bet365

Από τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για μη επιβαρυντικές εκθέσεις ως προς τα επεισόδια και θεωρούν οποιαδήποτε άλλη ποινή εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο για την ομάδα.

Άμεση η αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού για το κατηγορητήριο της Λίγκας και σύμφωνα με τα όσα σας μεταφέραμε και νωρίτερα. Αυτό που επισημαίνεται είναι πως οι εκθέσεις δεν είναι επιβαρυντικές παρά το κλίμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί και πως οτιδήποτε άλλο πέραν του προστίμου ως ποινή θα είναι σκάνδαλο. Στέκονταν δε στο Λιμάνι και στο ότι ούτε καν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τα τόσο σοβαρά επεισόδια (σ.σ. τα χειρότερα της τελευταίας 20ετίας όπως σχολίαζαν σχετικά) δεν είχαν επιβληθεί ποινές αφαίρεσης βαθμών στην ΑΕΚ, που θεωρούν ότι θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί ανάλογα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα