Η αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Η αστυνομία «καίει» τον Ολυμπιακό!

bet365

Μεγάλο πρόβλημα στον Ολυμπιακό αναμένεται να προκαλέσουν οι εκθέσεις της αστυνομίας για τα επεισόδια στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”, η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει τρεις διαφορετικές δικογραφίες για τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στο ντέρμπι της Κυριακής. Οι τρεις δικογραφίες, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, αφορούν τις εξής υποθέσεις:

1. Για την επίθεση στο πούλμαν της ΑΕΚ, πριν από τον αγώνα, στο ύψος της γέφυρας του Metropolitan.

2. Για την επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ, μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης". Μάλιστα η δικογραφία αυτή φέρεται να περιγράφει τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.

3. Για τα επεισόδια εντός του γηπέδου, μετά τη λήξη του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, η τελευταία δικογραφία είναι η πιο επιβαρυντική καθώς τονίζει ότι όλα τα προκάλεσαν περίπου 200 άτομα που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα επειδή δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον δέκα ταυτοποιήσεις από τις κάμερες του γηπέδου και να σχηματιστούν οι αντίστοιχες δικογραφίες.

Στην έκθεση της Αστυνομίας περιγράφονται λεπτομερώς βαριές κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, χρήση βεγγαλικών, είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, φθορές, κτλ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός του αγωνιστικού χώρου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ενώ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα επεισόδια χαρακτηρίζονται "εξαιρετικά σοβαρά, από τα πιο σοβαρά που έχουν συμβεί ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου".

Σύμφωνα με το Άρθρο 15, παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με πρόστιμο έως 250.000 ευρώ, αποκλεισμό της έδρας του για 2-4 αγωνιστικές κι αφαίρεση τριών βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα