Γιακουμάκης: «Μακάρι το γκολ μου να μας χαρίσει τον τίτλο»

Γιακουμάκης: «Μακάρι το γκολ μου να μας χαρίσει τον τίτλο»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Μακάρι το γκολ μου να μας χαρίσει τον τίτλο»

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το γκολ του στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι ευχήθηκε να αποδειχθεί «χρυσό» και να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Σίγουρα ήταν το κρισιμότερο και σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου, που με βοηθάει πολύ ψυχολογικά να εμφανιστώ ακόμη καλύτερος στη συνέχεια. Εύχομαι στο τέλος της σεζόν να αποκτήσει τεράστια σημασία και να αποδειχθεί χρυσό, έχοντας χαρίσει στην ΑΕΚ τον τίτλο της πρωταθλήτριας», ανέφερε αρχικά στην «Ώρα των Σπορ» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Δική μου δουλειά είναι να σκοράρω. Η θέση μου είναι επιθετικός και κρίνομαι από τα γκολ που βάζω, ή δεν βάζω. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να στέλνω την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Στην κάβα υπάρχουν πάντα γκολ και για τα παιχνίδια που έρχονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα