Το κάλεσμα του «Λύμπε»!

Gazzetta team
Το κάλεσμα του «Λύμπε»!

bet365

Με δήλωσή του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να συνταχθούν με την ομάδα και με ταπεινότητα να συνεχίσουν μαζί το ευχάριστο φετινό ταξίδι...

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν συνηθίζει να μιλάει. Δεν του αρέσει και δεν το θεωρεί απαραίτητο. Όταν το κάνει όμως έχει προφανώς σκοπό και στόχο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μέσω του aekfc.gr προχώρησε σε δήλωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας για την ΑΕΚ και επί της ουσίας προχώρησε σε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας μαζικά, τώρα που κορυφώνεται η διεκδίκηση όλων των στόχων!

Στο κείμενο που ανήρτησε η επίσημη ΑΕΚ σημειώνεται: «Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος σχολίασε τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η ομάδα θα χρειαστεί την ώθηση από τον κόσμο εν όψει της απαιτητικής συνέχειας σε τρεις διοργανώσεις. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δήλωσε:

«Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα