Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!

Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!

Νίκος Αθανασίου
Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!

bet365

Μετά την απόλυση Τουμαζάτου, ανακοινώθηκε πως από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για όλα θα είναι οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης και Γιώργος Στάμος. Παγωμάρα στο εσωτερικό της εταιρίας, μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό.

Ένα από τα λίγα στελέχη της εποχής Αλαφούζου που πραγματικά προσέφεραν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρώην πλέον γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Ειδικά τους τελευταίους μήνες όπου η ΠΑΕ δίνει καθημερινά την μάχη της επιβίωσης ο ρόλος του ήταν καθοριστικός. Ο «mr. ΣΚΑΪ», όμως, όπως συμβαίνει με όποιον προσφέρει στον σύλλογο, του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Μια απόφαση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο εσωτερικό της ΠΑΕ και παγωμάρα σε όσους έχουν απομείνει πάνω στο καράβι, να εργάζονται απλήρωτοι επί μήνες. Μία απόφαση που δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο για την λειτουργία της ομάδας, σε μία εποχή πολύ κρίσιμη που απαιτεί άριστη γνώστη της κατάστασης και λεπτούς χειρισμούς σε μια σειρά από ζωτικής σημασίας θέματα!

Τι προβλέπει, όμως, η επόμενη μέρα;

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για τα σημαντικά ζητήματα του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο διευθύνοντας σύμβουλος Στράτος Σωπήλης και ο οικονομικός διευθυντής, Γιώργος Στάμος. Μια τριανδρία που από εδώ και στο εξής θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες και που φυσικά αποτελεί μια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που μοιάζει πιο ενεργός από ποτέ το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερο ενεργό ρόλο θα έχει και ο Αλέκος Σφυρής που εδώ και μήνες βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, έχοντας μέχρι πρότινος περισσότερο ελεγκτικό ρόλο στα όσα συνέβαιναν στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα