Τέλος ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Τέλος ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό

bet365

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ και μέχρι πρότινος εξ απορρήτων του μεγαλομετόχου αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς οτι θα έφευγε από την θέση του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν ο Αγησίλαος Τουμαζάτος. Με τον Γιάννη Αλαφούζο όμως, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος...

Ο μέχρι και πριν από λίγο Γενικός Διευθυντής των «πράσινων», όλα αυτά τα χρόνια που ο Mr ΣΚΑΙ έχει αναλάβει την ομάδα, ήταν κάτι σαν δεξί του... χέρι.

Ακόμη και τώρα που ο μεγαλομέτοχος δεν... ασχολείται, ο Τουμαζάτος ήταν ο μοναδικός που είχε έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, κάνοντας κάποιες συναντήσεις για τις εξελίξεις στην ομάδα.

Φαίνεται όμως πως από εξ απορρήτων του Γιάννη Αλαφούζου, έγινε αποδιοπομπαίος τράγος για τη μη υλοποίηση του σχεδίου διάλυσης στην μεταγραφική περίοδο.

Βλέπετε, οι άνθρωποι που βρίσκονται ακόμα στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου και διοικούν παρασκηνιακά, του χρεώνουν πως στα ταμεία της ΠΑΕ δεν μπήκαν τα χρήματα που θα έπρεπε, είτε απο πωλήσεις παικτών, είτε απο συμβόλαια που λύθηκαν.

Μάλιστα, όπως έγινε και με τους περισσότερους στενούς συνεργάτες του μεγαλομετόχου που απολύθηκαν, έτσι και στην περίπτωση του πρώην Γενικού Διευθυντή, η ενημέρωση έγινε από κάποιον τρίτο και όχι από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως θα περίμενε κανείς...

Στην προκειμένη περίπτωση, τα μαντάτα μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα