Σιμόες: «Μία ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ» (pic)

Σιμόες: «Μία ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ» (pic)

Δημήτρης Βέργος
Σιμόες: «Μία ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ» (pic)

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες έπλεξε το εγκώμιο του αποφασιστικού πνεύματος που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» για να ανατρέψουν το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γουότφορντ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ κατάφερε στα τελευταία λεπτά στο Καραϊσκάκη με τα γκολ των Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη να γυρίσει το ματς και να φύγει με το διπλό με τους «κιτρινόμαυρους» να βγάζουν και πάλι αντίδραση ενώ βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Αντρέ Σιμόες με ανάρτησή του στο Instagram εξήρε το πνεύμα που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του για να ανατρέψουν το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Μία ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ», έγραψε ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, ποστάροντας τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του νικητήριου γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις.

A team that never surrenders #aekfamily#monoaek#fightuntiltheend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη André Simoes 8⃣ (@andresimoes08) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα