Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

bet365

Η ΑΕΚ έκανε επική ανατροπή στο Καραϊσκάκη και το gazzetta.gr κρίνει την απόδοση όσων χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τσιντώτας: Εκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις και έδινε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Δεν έχει ευθύνη στη φάση του γκολ.

Γκάλο: Δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά, σταθερός σε όλη τη διάρκεια του ματς. Και έδωσε και την ασίστ του 1-2 στο 94'!

Τσιγκρίνσκι: Δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά και στο τέλος βάζει και το γκολ της ισοφάρισης. Αψογος!

Βράνιες: Με το μαλλί με το οποίο εμφανίστηκε, ήταν... ύποπτος ότι κάτι θα έκανε. Καλό ή κακό. Τελικά ο Βόσνιος στόπερ ήταν θετικός, αφού δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Μπακάκης: Επαιξε ως αριστερό μπακ, δεν είχε κάποιο πρόβλημα αμυντικά και επιθετικά έβγαλε μια σέντρα πάρε-βάλε για τον Αραούχο. Δεν το έβαλε ο Αργεντίνος αλλά δεν φταίει ο Μπακάκης για αυτό.

Κονέ: Στο πρώτο 45λεπτο είχε προβλήματα και δεν βοηθούσε όσο θα έπρεπε ώστε να κρατήσει η ΑΕΚ μπάλα και να την κυκλοφορήσει. Στο δεύτερο ανέβηκε αρκετά, όπως και όλη η ομάδα συνολικά, βοηθώντας επιθετικά και ανασταλτικά.

Σιμόες: Ισχύει ό,τι και για τον Κονέ ουσιαστικά. Στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, όμως, είναι αυτός που χάνει τον Ανσαριφάρντ πριν σουτάρει.

Μπακασέτας: Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς, παρά μόνο όταν έκανε αδιανόητο σπριντ την ώρα που έβγαινε από το ματς.

Μασούντ: Είχε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του 69' αλλά ο Σισέ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Από εκεί και πέρα, αρνητικός σε κάθε επαφή με την μπάλα ο Ιρανός.

Χριστοδουλόπουλος: Με αντίπαλο τον Κούτρη, θα περίμενε κανείς ότι θα έκανε έστω δύο-τρεις καλές ενέργειες. Απολύτως τίποτα.

Αραούχο: Είχε την μεγάλη ευκαιρία του 57' αλλά την έχασε, αφού δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα έπρεπε. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική στιγμή που φάνηκε (λίγα λεπτά μετά αντικαταστάθηκε), αφού δεν πήρε και καμιά μπαλιά της προκοπής.

Λιβάια: Αντικατέστησε τον Αραούχο στο 62' και κράτησε μπάλα, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να ανέβουν. Δεν ήταν στο 100% αλλά παρ' όλα αυτά βοήθησε μετά την είσοδο του.

Γαλανόπουλος: Μπήκε αντί του Κονέ στο 72' και μπήκε στο κλίμα του ματς, χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό πάντως.

Γιακουμάκης: Μπήκε στο 85' και πρόλαβε να έχει συμμετοχή στη φάση του γκολ του Τσιγκρίνσκι για το 1-1 και φυσικά να βάλει το 1-2 στο 94'! Τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα