Βιγιαφάνιες: «Δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά. Πρέπει να ξέρεις και ποδόσφαιρο»!

Βιγιαφάνιες: «Δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά. Πρέπει να ξέρεις και ποδόσφαιρο»!

Νίκος Αθανασίου
Βιγιαφάνιες: «Δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά. Πρέπει να ξέρεις και ποδόσφαιρο»!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάσταση που έχει επιβάλλει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, τις κρούσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και το όνειρο της επιστροφής στο... σπίτι του!

Ένα από τα «θύματα» της κατάστασης που έχει επιβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκός είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός που αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του «τριφυλλιού» και ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ, έφυγε για την Αλάνιασπορ έναντι μοναχά 1 εκατομμυρίου ευρώ εξαιτίας της τεράστιας ανάγκης που υπάρχει για ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο «Βίγια» μιλά στο gazzetta.gr και δηλώνει με νόημα για τον Γιάννη Αλαφούζο πως είχε άγνοια από το ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζει πως θέλει να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει πως δεν ήθελε να προδώσει τους «πράσινους» και για αυτό αρνήθηκε να συζητήσει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έκαναν κρούση για την απόκτησή του!

Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για εσένα;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα. Ήταν δύο χρόνια που πραγματικά ήμουν πολύ χαρούμενος μέσα και έξω από το γήπεδο. Την δεύτερη σεζόν έπαιξα στην Ευρώπη κάτι που ήταν από τα όνειρά μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς;

«Τι να πω για αυτόν τον κόσμο; Ξέρουν ότι αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τους ίδιους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα κάτι πολύ ξεχωριστό που φόρεσα αυτή την φανέλα. Εύχομαι μια μέρα να επιστρέψω στο σπίτι μου»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν. Τι πιστεύεις για εκείνον;

«Το μόνο που θέλω να πω είναι το εξής: Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, δεν είναι μόνο ποιος έχει τα λεφτά και πόσο λεφτά έχει αλλά πρέπει να γνωρίζεις ποδόσφαιρο και πως θα πας μια ομάδα στον σωστό δρόμο».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατάει όρθια την ομάδα. Έζησες μαζί του ένα χρόνο...

«Αγαπάει πολύ την ομάδα. Δουλεύει πολύ καιρό και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται. Ο κόσμος δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει για την ομάδα. Εύχομαι το καλύτερο για εκείνον και το επιτελείο γιατί πραγματικά το αξίζουν».

Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς. Ποιους πιστεύεις περισσότερο;

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκούς έχει αρκετούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη στιγμή είναι αλλά κάπως έτσι μεγαλώνεις ποδοσφαιρικά. Προσωπικά μου αρέσει ο Πασχάλης Στάϊκος και ο Μπουζούκης. Νομίζω πως μπορούν να πετύχουν πράγματα».

Ισχύει πως είχες προτάσεις από ελληνικές ομάδες;

«Ναι είχα κρούσεις από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αλλά εξαρχής απάντησα αρνητικά. Δεν θα ήθελα να προδώσω ποτέ τον Παναθηναϊκό ακόμη και σε αυτή την κακή στιγμή του συλλόγου».

Μια νέα σελίδα άνοιξε στην καριέρα σου με την Αλάνιασπορ...

«Εύχομαι να κάνω μια καλή σεζόν που θα αποτελέσει σκαλοπάτι για μια μεγαλύτερη ομάδα στην Τουρκία, όπως ακριβώς έκανα και στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ #Mavra_genethlia

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα