«Θα κλείσει Κουρμπέλη το καλοκαίρι η Σαμπντόρια»

Gazzetta team
«Θα κλείσει Κουρμπέλη το καλοκαίρι η Σαμπντόρια»

bet365

Από την Ιταλία υποστηρίζουν πως το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη εξακολουθεί να υφίσταται με την ιταλική ομάδα να είναι πιθανό να κάνει δικό της τον μέσο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Σαμπντόρια ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη όμως να παραμένει στους «πράσινους».

Η Σαμπντόρια, πάντως, δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του καθώς η ιταλική ομάδα είναι «ζεστή» για την πραγματοποίηση της μεταγραφής ενόψει καλοκαιριού, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα SampNews24, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της Σαμπντόρια.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Σαμπντόρια παραμένει στο... κυνήγι του Κουρμπέλη, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να κλείσει για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα