Βλαχοδήμος: «Μας άφησε πίσω που βγήκε ο Κουρμπέλης»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Μας άφησε πίσω που βγήκε ο Κουρμπέλης»

bet365

Στις πολλές αλλαγές στάθηκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ επισήμανε πως ο τραυματισμός του Κουρμπέλη άφησε πίσω τους... πράσινους στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω ότι ήμασταν πάλι μια καινούρια ενδεκάδα, προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να δώσουμε το 100%, ήταν άτυχο που βγήκε ο Κουρμπέλης στο ημίχρονο, μας άφησε πίσω αυτό.

Θέλουμε χρόνο σαν ομάδα επειδή είμαστε πάντα καινούρια παιδιά, πάντα μια καινούρια ενδεκάδα. Γι' αυτό όλοι μαζί κρατάμε το μηδέν, όλοι μαζί κερδίζουμε, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα