Οι ευχές με παράπονο του Σισέ (pic)

Οι ευχές με παράπονο του Σισέ (pic)

Gazzetta team
Οι ευχές με παράπονο του Σισέ (pic)

bet365

Χρόνια πολλά στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό ευχήθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο να εκφράζει και το παράπονό του γιατί κανείς από τους «πράσινους» δεν του ζήτησε να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν φορέσει τα τελευταία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για το «τριφύλλι». Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο να στέλνει τις ευχές του για τα σημερινά γενέθλια του Συλλόγου, εκφράζοντας την πικρία του που κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν του ζήτησε να επιστρέψει στην ομάδα, παρότι ο ίδιος το ήθελε πολύ.

Αναλυτικά ο Σισέ ανέφερε: «110 χρόνια Παναθηναϊκός. Τόσο περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Χρόνια πολλά σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Ήθελα πολύ να έρθω και θα ερχόμουν αν με καλούσαν, αλλά δεν το έκαναν. Σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟ. Θα σας αγαπώ για πάντα, "Πράσινος" για μια ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα