Ομάρ: «Με την ΑΕΚ είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Με την ΑΕΚ είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τοποθετήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τονίζοντας την ανάγκη οι πρωταθλητές Ελλάδας να φτάσουν στη νίκη στο ματς του Καραϊσκάκη.
Ο Ομάρ είπε στη NOVA:
Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και φυσικά να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Στο κύπελλο ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Θέλουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και να έχουμε καλή εμφάνιση».
Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν έχω να πω πολλά. Προφανώς κάνει μία καλή δουλειά. Πρέπει όμως να είμαστε αφοσιωμένοι στην ομάδα μας. Το τι κάνουμε εμείς είναι το πιο σημαντικό».
Για την... κούρσα του τίτλου και εάν θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Ναι, σίγουρα. Είμαστε κοντά με τον αντίπαλό μας. Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Φυσικά υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Αλλά φυσικά πρέπει να νικήσουμε. Όπως είπα είναι κοντά ο αντίπαλός μας. Είναι τρεις πόντοι που χρειαζόμαστε και πρέπει να πάρουμε».
Για την δύναμη της έδρας: «Ναι, θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Φυσικά παίζουμε στην έδρα μας, στο στάδιό μας μπροστά τους οπαδούς μας. Θα βοηθήσουν εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα μας δώσουν περισσότερη ώθηση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα