Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

bet365

Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιλέγει την 19μελή αποστολή.

Από αυτή απουσιάζει, πλην φυσικά των τραυματιών εδώ και καιρό, ο Νίκλας Χουλτ που έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα, οι Ανέστης και Αϊντάρεβιτς, όπως και ο Ούρος Τσόσιτς που προπονήθηκε ξανά μόνος του αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Το καλό είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή με κάποιον άλλο, με τον Χιμένεθ να επιλέγει 19 παίκτες στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Τσιντώτα, Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μοράν, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα