Ανσαριφάρντ: «Να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής» (pic)

Ανσαριφάρντ: «Να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής» (pic)

Gazzetta team
Ανσαριφάρντ: «Να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής» (pic)

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο περιθώριο της βράβευσης του ως ο πολυτιμότερος της 18ης αγωνιστικής και τόνισε ότι είναι υπερήφανος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και πως θέλει να πάει στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής Ελλάδος.

Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για το βραβείο του πολυτιμότερου της 18ης αγωνιστικής: «Εκτιμώ όλους τον κόσμο που ψήφισε εμένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό το βραβείο, οφείλεται όμως στην ομαδική δουλειά, δεν το κέρδισα μόνος μου, το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν όλοι και τους ευχαριστώ. Απολαμβάνω αυτό τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά προτιμώ να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό παρά ως πρώτος σκόρερ. Αν μπορούσα να επιλέξω θα διάλεγα να κερδίσω το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ καλό να είμαι και πρώτος σκόρερ αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος αλλά προσπαθώ σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι διαφορετικό, κάθε διοργάνωση έχει το δικό της αποτέλεσμα. Όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πρέπει να κερδίσεις. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη και για να τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε το καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα