Δάρας: «Ο Πανιώνιος είναι μέσα στους στόχους του»

Gazzetta team
Δάρας: «Ο Πανιώνιος είναι μέσα στους στόχους του»

bet365

O πρόεδρος και γιατρός του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε για την παρουσία του στο ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε η UEFA αλλά και για τους στόχους του Πανιωνίου.

Κολωνία - Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Με την διπλή ιδιότητα που έχω στον Πανιώνιο θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ ωραίο συνέδριο, το οποίο έγινε και στην χώρα μας. Ήταν και μία προβολή στην Ευρώπη για τους Έλληνες ιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ», ανέφερε αρχικά στη Nova για να προσθέσει:

«Και μόνο που το πανευρωπαϊκό συνέδριο της ΟΥΕΦΑ έγινε στη χώρα μας φτάνει σαν μία διαφήμιση».

Τέλος, για την πορεία του Πανιωνίου δήλωσε: «Ο Πανιώνιος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Βρισκόμαστε στην 5αδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον σύλλογο, να βγει για τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Ευρώπη. Ευτυχίσαμε φέτος να πάμε καλά στο Κύπελλο. Φέτος πάμε καλά και στο πρωτάθλημα, είμαστε σε θέσεις Ευρώπης και πάμε καλά στο Κύπελλο, όπου ελπίζουμε να περάσουμε τώρα στους 4 του θεσμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα