Με Τζούρτζεβιτς και Βέργο η κοπή πίτας της Σχολής Ρέντη

Με Τζούρτζεβιτς και Βέργο η κοπή πίτας της Σχολής Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Με Τζούρτζεβιτς και Βέργο η κοπή πίτας της Σχολής Ρέντη

bet365

Οι δυο επιθετικοί του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Νίκος Βέργος, αποθεώθηκαν από τα 300 παιδιά της Κεντρικής Σχολής της ομάδας στον Ρέντη σε εκδήλωσή της.
Καλεσμένοι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κεντρικής Σχολής Ρέντη ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Νίκος Βέργος. Οι δυο επιθετικοί του Ολυμπιακού αποθεώθηκαν από τα 300 παιδιά της Σχολής και δεν έπαψαν να φωτογραφίζονται με παιδιά και γονείς οι οποίοι ζητούσαν νίκη επί της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής. Μετά από την κοπή της πίτας μοίρασαν δώρα στα παιδιά που κέρδισαν τα φλουριά ενώ τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και πολλές νίκες και γκολ. Το παρών έδωσαν ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, οι προπονητές και τα στελέχη της Σχολής και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας κ. Σωκράτης Κοψαχείλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα