Επιμένει η Ριέκα για Λέοβατς

Επιμένει η Ριέκα για Λέοβατς

Σταύρος Σουντουλίδης
Επιμένει η Ριέκα για Λέοβατς

bet365

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Ριέκα είναι ο Μάριν Λέοβατς, όπως αναφέρουν σημερινές πληροφορίες από την Κροατία, όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15/2.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η μεταγραφική περίοδος έληξε το βράδυ της Τετάρτης (31/1), όχι όμως και για την Κροατία, όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15/2.

Αυτό δίνει το δικαίωμα στη Ριέκα να ελπίζει ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας (44 συμ. 3 γκολ) πριν αποκτηθεί από το «Δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2015.

Οι πρώτες επαφές του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα κατέληξαν σε αδιέξοδο, καθώς οι Κροάτες ήθελαν να τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι χωρίς να πληρώσουν σχεδόν τίποτα!

Η πίεση κι από πλευράς Λέοβατς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον, μάλλον αποδίδει, καθώς όπως αναφέρουν οι Κροάτες υπάρχει ένας νέος κύκλος επαφών με τον ΠΑΟΚ, από τις οποίες μπορεί να προκύψει συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα