Ίβουσιτς: «Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν έμαθα για Ολυμπιακό»

Ίβουσιτς: «Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν έμαθα για Ολυμπιακό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ίβουσιτς: «Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν έμαθα για Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς εξήγησε πως βρέθηκε στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν κοίταξε καν το συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι».

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 23χρονος Ίβιτσα Ίβουσιτς μιλώντας σε κροατικό μέσο παραδέχθηκε πως δεν περίμενε πως θα υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως βρισκόταν μια ανάσα από την μετακίνηση του, στο MLS.

Ο Κροάτης γκολκίπερ μάλιστα αποκάλυψε πως δεν διάβασε καν τους όρους της συνεργασίας!

«Μάλλον είμαι τυχερός άνθρωπος. Όταν έφυγα απ’ την Πούλα, ήμουν στενοχωρημένος για την κατάσταση της ομάδας και δεν ήξερα τι θα κάνω. Μου ήρθε η προοπτική των ΗΠΑ και του MLS και έφτασα στο σημείο σχεδόν να υπογράψω. Την ώρα, όμως, που θα έβαζα την υπογραφή μου, δέχθηκα το τηλεφώνημα απ’ την Ελλάδα. Στις ΗΠΑ ήμουν για πέντε μέρες και είχα συμφωνήσει με την Ντιναμό Χιούστον.

Ήταν χαρούμενοι για τις δυνατότητές μου και είχαμε συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1+1 χρόνων. Τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητα στην ηλικία μου, αυτό που προέχει είναι να παίζω και να βελτιώνομαι. Επειδή στις ΗΠΑ απαιτούνται κάποιες διαδικασίες, επέστρεψε στην Ριέκα και περίμενα να πέσουν οι υπογραφές. Τότε ακριβώς χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη πλευρά της γραμμής ήταν ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια ο Ίβουσιτς αναφέρθηκε στην πρόταση του Ολυμπιακού.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σκέφτηκα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα! Μόνο για λίγο, όμως, μετά το πράγμα σοβάρεψε. Με ρώτησαν αν ήμουν ελεύθερος και σε δύο-τρεις ημέρες όλη η ιστορία ολοκληρώθηκε. Είναι απίστευτο το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και είμαι χαρούμενος, διότι είναι σαν να βρίσκομαι σ’ έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο! Δεν γνωρίζω πώς κατέληξε σε μένα ο Ολυμπιακός και δεν έχει σημασία.

Ξέρω μονάχα ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε θετική άποψη και τώρα μαθαίνω πράγματα από εκείνον, καθώς είναι πολύ έμπειρος, αν και νέος σε ηλικία. Είναι σαν να βρίσκομαι σ’ ένα όμορφο όνειρο, ως μέλος ενός πετυχημένου κλαμπ, όπου υπάρχουν σούπερ συνθήκες και πλέον είναι στο χέρι μου να αξιοποιήσω αυτή τη μοναδική ευκαιρία».

Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε για τους ανταγωνιστές του στη θέση του τερματοφύλακα.

«Υπάρχει ο Προτό, που είναι έμπειρος και εντυπωσιακός γκολκίπερ, αλλά και ο 23χρονος Λευτέρης (Χουτεσιώτης). Όταν με κάλεσαν, νόμιζα ότι θα έρθω στην Αθήνα για να δοκιμαστώ. Μου προσέφεραν αμέσως συμβόλαιο και δεν κοίταξα καν τους όρους! Δεν διαθέτω ούτε ατζέντη… Η συμφωνία διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την σπουδαία ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο…

Για μένα μία σπουδαία εμπειρία ήταν το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα, στην έδρα μας απέναντι στην ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι ήταν μοναδική και οι οπαδοί μας έχουν σπουδαίο ταμπεραμέντο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα