Κάτσε σε Ουζουνίδη: «Κόουτς είμαι έτοιμος να παίξω»

Κάτσε σε Ουζουνίδη: «Κόουτς είμαι έτοιμος να παίξω»

Gazzetta team
Κάτσε σε Ουζουνίδη: «Κόουτς είμαι έτοιμος να παίξω»

bet365

Έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα με τον Παναθηναϊκό είναι ο Έργκους Κάτσε όπως τόνισε και ο ίδιος στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα φρουτάκια της Novomatic έφτασαν στην Sportingbet.gr, με μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τις πολλές αποχωρήσεις, ο Παναθηναϊκός έκανε και προσθήκες στο ρόστερ του με την τελευταία ημέρα να ντύνονται στα πράσινα οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν το «τριφύλλι» στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειδικά ο Αλβανός μέσος περιμένει πως και πως να αγωνιστεί, κάτι που όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη» τόνισε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, λέγοντάς του στην μεταξύ τους συνομιλία στα γραφεία της ομάδας: «Είμαι έτοιμος κόουτς, έκανα προπονήσεις, μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες δεν προπονήθηκα και θέλω πολύ να παίξω».

Μένει να δούμε αν ο Κάτσε θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα