Χουλτ: «ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή»! (vid)

Χουλτ: «ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή»! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Χουλτ: «ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή»! (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ενωσης έκανε ο Σουηδός αριστερός μπακ, δηλώνοντας έτοιμος ακόμη και για ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό την Κυριακή!

Ο Νίκλας Χουλτ υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν στα γραφεία της Ενωσης.

«Καταρχάς να σας ευχαριστήσω, θα προσπαθήσω για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα και φυσικά να βελτιωθώ μέσα από την ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να πούμε πλλά, είμαι χαρούμενους που είμαι εδώ, αυτό έχει σημασία», είπε αρχικά ο Σουηδός και πρόσθεσε: «Είμαι ένα μήνα εκτός δράσης, έκανα όμως καθημερινά προπόνηση και νιώθω ότι είμαι έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, ο Χουλτ ξεκαθάρισε ότι «γνωρίζω την πόλη και την ΑΕΚ, είναι η καλύτερη επιλογή για μένα και την οικογένεια μου, μας αρέσει στην Ελλάδα και στην Αθήνα. Το να είμαι στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή», για να ολοκληρώσει αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

«Θα ήθελα να κάνω ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής, θα δούμε το πλάνο του, ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα