Ο Λέοβατς συμφώνησε με Ριέκα, αλλά…

Ο Λέοβατς συμφώνησε με Ριέκα, αλλά…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Λέοβατς συμφώνησε με Ριέκα, αλλά…

bet365

Όπως αναφέρουν πηγές από την Κροατία ο Μάριν Λέοβατς συμφώνησε με την Ριέκα για να επιστρέψει στο κροατικό πρωτάθλημα, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός, που δεν υπολογίζεται από τον περασμένο Νοέμβριο, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (31/1) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο κροατικά ΜΜΕ ανέφεραν πως υπήρξε συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τη Ριέκα, ομάδα από την οποία τον είχε αποκτήσει ο «Δικέφαλος» το καλοκαίρι του 2015.

Οι Κροάτες μπορεί να περιμένουν, όπως αναφέρουν, τον Λέοβατς να ταξιδέψει άμεσα στην πατρίδα του για να υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών ως δανεικός από τον «Δικέφαλο», αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καθώς η Ριέκα όχι μόνο δεν δίνει ούτε ένα ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά στην ουσία θέλει να τον αποκτήσει και πληρωμένο ως το τέλος της χρονιάς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα