Υπογράφει στην Αθήνα ο Μουλέν

Υπογράφει στην Αθήνα ο Μουλέν

Σταύρος Σουντουλίδης
Υπογράφει στην Αθήνα ο Μουλέν

bet365

Ο Τιμπό Μουλέν βρίσκεται στην Αθήνα και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον ΠΑΟΚ, που προχωράει στην απόκτησή του, βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Τι ισχύει για τον Μιχόγιεβιτς.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ανατροπή στην υπόθεση Κουρμπέλη δεν επηρέασε στο ελάχιστο τη δεδομένη απόφαση του ΠΑΟΚ να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γάλλου χαφ της Λέγκιας Βαρσοβίας.

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να είναι παρών στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Μουλέν.

Στη συνέχεια ο Γάλλος μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο και θα κατατεθεί στην ΕΠΟ πριν οι δύο άνδρες «πετάξουν» για τη Θεσσαλονίκη.

Σ' ότι αφορά την περίπτωση του Μάρκο Μιχόγιεβιτς, ο νεαρός Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αναμένεται λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι να φτάσει στην Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρισκόταν με την εθνική ομάδα της χώρας του και στη συνέχεια θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή από πλευράς ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα