Ο ΠΑΟΚ παίρνει και τον Κουρμπέλη!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ παίρνει και τον Κουρμπέλη!

bet365

Ο Ελληνας μέσος οδεύει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Ολο το παρασκήνιο της μεταγραφής.

Μίλαν - Λάτσιο με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την ώρα που ο Τιμπό Μουλέν έμπαινε στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, ο Παναθηναϊκός έλεγε «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον Ιβάν Σαββίδη να αποφασίζει να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τους δύο παίκτες, αν και το αρχικό πλάνο έλεγε πως ο «Δικέφαλος» θα αποκτούσε μόνον τον έναν εκ των δύο.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο τραπέζι δύο περιπτώσεις. Η μία του Τιμπό Μουλέν και η άλλη του Δημήτρη Κουρμπέλη. Τα εμπόδια στην περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Γάλλου, για τον οποίο κλείστηκαν εισιτήρια και κλήθηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνη την στιγμή, λίγο μετά τις 01.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/’1) ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει και σ’ αυτή τη μεταγραφή, καθώς είχε δεσμευτεί απέναντι στους «πράσινους» με την πρόταση του ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Μυστακίδη ως το καλοκαίρι και των Κάτσε, Κωνσταντινίδη (ελεύθεροι), με ποσοστό 50-50 συνυδιοκτησίας και για τις δύο ομάδες.

Στις 3 το πρωί ο Κουρμπέλης αποδέχθηκε προφορικά την πρόταση και οι «ασπρόμαυροι» κίνησαν τις διαδικασίες για να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Στην Τούμπα περιμένουν μέχρι το μεσημέρι να έχει οριστικοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο Ελληνας μέσος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει η μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα