Κουρμπέλης ή Μουλέν στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κουρμπέλης ή Μουλέν στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Γάλλο μέσο της Λέγκιας Βαρσοβίας και το ξεχωριστό θέμα του Ελληνα μέσου του Παναθηναϊκού, που δεν έχει βγει από την «ασπρόμαυρη» ατζέντα.

Ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου «τρέχει» για να φέρει στην Τούμπα, εκτός από τον Μάρκο Μιχόγιεβιτς που αποκάλυψε το gazzetta.gr, έναν μέσο για να καλύψει το κενό του Γκόικο Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Τιμπό Μουλέν της Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Λούμπος Μίχελ να είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται το θέμα και έχει κάνει όλες τις επαφές με την πολωνική ομάδα και τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ, που μπορεί να παίξει και ως «οκτάρι».

Ο Μουλέν ήταν συμπαίκτης του Οτζίτζα - Οφόε και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Λέγκια και είχε προπονητή τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ φέτος μετράει 19 συμμετοχές.

Η δεύτερη περίπτωση, που σαφώς παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες, είναι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα