Παίρνει δανεικό εξτρέμ από την Ουντινέζε ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παίρνει δανεικό εξτρέμ από την Ουντινέζε ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

bet365

Στην Τρίπολη με τα χρώματα του Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός από την Ουντινέζε, ο Μαροκινός Ναμπίλ Τζαάντι.

Μεταγραφικό «χτύπημα» λίγο πριν την εκπονή της περιόδου των μετακινήσεων για τον Αστέρα Τρίπολης, που επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Ναμπίλ Τζαάντι.

Ο 21χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ, που είναι διεθνής με την Εθνική Μαρόκου κι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα γίνει παίκτης των Αρκάδων μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν πείσει στις ευκαιρίες που θα πάρει, τότε ο Σάββας Παντελίδης θα αποφασίσει αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα.

Ο Τζαάντι (1.78μ) γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ. Το 2014 μετακινήθηκε στην Ουντινέζε με τις καλύτερες προδιαγραφές κι έπαιξε με τη φανέλα της αντρικής ομάδας της «γκρανάτα» σε ένα παιχνίδι για το Coppa Italia απέναντι στη Νάπολι, στο οποίο μάλιστα μέτρησε και μια ασίστ (22/1/15).

Στη συνέχεια πέρασε τη Γρανάδα Β (2015/16), την Άσκολι (2016/17) και την Ολιανένσε (2017), πάντα ως δανεικός από την Ουντινέζε.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Αστέρας, με τον παίκτη να αναμένεται λίαν συντόμως στην Τρίπολη για τα διαδικαστικά.

Τη μετακίνηση έχει επιβεβαιώσει και η Ουντινέζε στο επίσημο σάιτ της:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα