Μουσλίμοβιτς: «Θα είμαι εκεί όταν ο ΠΑΟΚ το σηκώσει»

Μουσλίμοβιτς: «Θα είμαι εκεί όταν ο ΠΑΟΚ το σηκώσει»

Gazzetta team
Μουσλίμοβιτς: «Θα είμαι εκεί όταν ο ΠΑΟΚ το σηκώσει»

bet365

Ο αγαπημένος της ασπρόμαυρης κερκίδας, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα και ο ίδιος θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να το γιορτάσει!

Ο Βόσνιος πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος δείχνοντας αισιόδοξος για την τελική έκβαση της πορείας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena fm 89,4:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος:

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Δεν χρειάζεται να κοιτάξω τον πίνακα της βαθμολογίας γιατί μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο έλαβα πολλά μηνύματα χαράς από τον κόσμο. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και επιτέλους βρισκόμαστε εκεί που αξίζουμε».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ:

«Όπως είπα και στην αρχή, αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για αυτήν. Εξαρτάται από τους παίκτες, από την ομάδα γενικότερα και από τον κόσμο που είναι κοντά της όπως πάντα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα που αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας μας».

Για το αν ο τίτλος θα κριθεί στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα:

«Κοιτάξτε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν αλλάξουν μέσα σ’ ένα βράδυ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος όπως είναι να συνεχίσει να μάχεται για κάθε βαθμό και να μην σκέφτεται τι θα συμβεί στο τέλος. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Για το τι θα συμβεί στην Θεσσαλονίκη αν ο ΠΑΟΚ στεφθεί πρωταθλητής:

«Κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί αυτό. Θα είναι πολύ όμορφα γιατί θα συμβεί μετά από τόσα χρόνια. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί. Θα υπάρχει μία “τρελή κατάσταση”. Αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Για το ποιο είναι το μυστικό της φετινής ομάδας:

«Είναι πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν κοιτούν μακροπρόθεσμα. Φαίνεται και στο γήπεδο ότι τα δίνουν όλα για να κερδίσουν και για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Ο πρόεδρος τους παρέχει τα πάντα και βέβαια πάνω απ’ όλα είναι ο κόσμος ο οποίος στηρίζει την ομάδα. Όλα αυτά μαζί αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα