Διαψεύδει τα περί λύσης συνεργασίας με Κριζμάν η ΑΕΛ

Διαψεύδει τα περί λύσης συνεργασίας με Κριζμάν η ΑΕΛ

Gazzetta team
Διαψεύδει τα περί λύσης συνεργασίας με Κριζμάν η ΑΕΛ

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει την είδηση που κυκλοφόρησε πως ζητήθηκε από τον Κριζμάν να φέρει πρόταση από άλλο σύλλογο και να εγκαταλείψει τον Κάμπο.

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ως εντελώς ανεύθυνα δημοσιεύματα είτε εφημερίδων είτε sites περί του ότι δήθεν λύεται η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Sandi Krizman.

Ο Sandi Krizman, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας συνετέλεσαν μέχρι σήμερα σε όλη αυτήν την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το πλάνο μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας προοπτικής τριετίας, τετραετίας, πενταετίας.

Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να τις διασταυρώνουν με τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα