Ο Κάτσε στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Ο Κάτσε στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Εργκίς Κάτσε οδεύει προς την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, με μορφή δανεισμού, μετά την οριστική συμφωνία του με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Εργκίς Κάτσε, καθώς όλα δείχνουν πως θα οριστικοποιηθεί η προφορική συμφωνία του Αλβανού μέσου με την ομάδα της Κύπρου, έχοντας και το «ΟΚ» του ΠΑΟΚ, που είναι θετικός ως προς την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που γνωρίζει τον Κάτσε και επιμένει στην απόκτησή του, εξ ου και το ενδιαφέρον που εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», όπως και η επιθυμία του Αλβανού μέσου να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ την καριέρα του και όχι σε κάποια άλλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα