Ο Μπαμπά και η πιθανότητα για +2 στον Ολυμπιακό

Ο Μπαμπά και η πιθανότητα για +2 στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπαμπά και η πιθανότητα για +2 στον Ολυμπιακό

bet365

Οι Γάλλοι επιμένουν στην μεγάλη προσπάθεια και τις σοβαρές πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον Μπαμπά ενώ παραμένει ανοιχτό να προκύψουν και ακόμα 2 άλλες προσθήκες.
Από χθες σας έχουμε μεταφέρει την πληροφόρηση από την Γαλλία που εμφάνιζε τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την αγορά του νεαρού εξτρέμ της ομάδας της Σεντ Ετιέν, Τζόναθαν Μπαμπά. Ο ίδιος ο παίκτης ερωτηθείς για το μέλλον του στην Γαλλία αρκέστηκε στο να πει ότι θέλει μόνο να παίζει τακτικά και κάπου να νιώθει καλά. Κατά τα άλλα στην Γαλλία εμμένουν για τον πειραϊκό σύλλογο και τον νεαρό εξτρέμ αλλά και για τις σαφείς πιθανότητες που έχει για να τον κλείσει.
Εκτός από τον Μπαμπά, που είναι διακαής πόθος του Γκαρθία, παίκτης για τον οποίο εμμένουν στην Γαλλία ότι έχουν γίνει επαφές και μεγάλη προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για ένα τελικό deal υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και άλλες δύο κινήσεις για άμυνα και μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν κοιτάζει μόνο στην Γαλλία. Έχει ρίξει πάλι δίχτυα σε Ισπανία και Πορτογαλία αλλά και Ιταλία και Αγγλία. Μέχρι και την ύστατη ώρα των μεταγραφών όλα θα είναι ανοιχτά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα