Ο ΠΑΟΚ, ο Κατράνης και οι ακαδημίες

Ο ΠΑΟΚ, ο Κατράνης και οι ακαδημίες

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ, ο Κατράνης και οι ακαδημίες

bet365

Πολύ σκόνη σήκωσε ένα δημοσίευμα περί (υποτιθέμενου) ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Κατράνη. Η διάψευση των «ασπρόμαυρων» και η απόφαση στήριξης των παιδιών της ακαδημίας.

Από πέρσι όταν ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για τον Δημήτρη Λημνιό υπήρχαν δημοσιεύματα που ενέπλεκαν και το όνομα του Αλέξανδρου Κατράνη, που από τότε άφησε τον Ατρόμητο και παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν.

Το νέο δημοσίευμα χαρακτηρίστηκε «ανυπόστατο» από πλευράς των «ασπρόμαυρων», που διέψευσαν την πληροφορία και το ρεπορτάζ, σε μια προσπάθεια να «σβήσει» άμεσα το θέμα.

Στον ΠΑΟΚ, καλώς ή κακώς, οφείλουν κάποια στιγμή να στηρίξουν τα παιδιά των ακαδημιών τους και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί (σωστά κατά πολλούς) σε μια χρονιά έντονης πίεσης και πρωταθλητισμού, να παραμείνει βασική επιλογή και να βρεθεί «χώρος» για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έρχονται από πίσω.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μάριος Τσαούσης, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Κατράνη, έχει ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε πέρσι, κατέγραψε το περασμένο καλοκαίρι κάποιες λίγες παρουσίες σε προπονήσεις και φιλικά της α’ ομάδας και περιμένει κι αυτός την ευκαιρία του όντας ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ.

Και δεν είναι μόνο η περίπτωση του Τσαούση, ο Λύρατζης πρόσφατα «ανέβηκε» και κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που περιμένουν τον τρόπο μετάβασης από την Κ20 στην πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα