Μακ: «Υπέροχο που είμαστε στην κορυφή»

Μακ: «Υπέροχο που είμαστε στην κορυφή»

Gazzetta team
Μακ: «Υπέροχο που είμαστε στην κορυφή»

bet365

O Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως κάνει σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι του «Δικεφάλου», αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το «διπλό» στο Αγρίνιο και την ασπρόμαυρη «πρωτιά» στο πρωτάθλημα, μετά τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μετά το πρώτο ημίχρονο που δε σκοράραμε, προσθέσαμε κάποια πράγματα και μετά, σκοράραμε το νικητήριο γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

«Είναι υπέροχο που είμαστε στην κορυφή. Πρέπει όμως να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος, θα υπάρξει μεγάλη μάχη. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι μεγάλο», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα