«Κοντά σε συμφωνία για Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ»

«Κοντά σε συμφωνία για Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Κοντά σε συμφωνία για Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ»

bet365

Οι Τούρκοι ασχολούνται καθημερινά πλέον με τον εξτρέμ της Τραμπζονσπόρ και υποστηρίζουν ότι η Ενωση είναι κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του. Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Το θέμα είχε βγει πριν εβδομάδες από τους Τούρκους αλλά από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων είχαν διαψεύσει τα πάντα. Πριν λίγες μέρες στη γειτονική χώρα επανήλθαν τα σενάρια για σχεδόν σίγουρη μετακίνηση του Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ, από την οποία επιβεβαίωναν ότι έχει προταθεί αλλά ως εκεί. Τώρα, στην Τουρκία τα σενάρια συνεχίζονται, αφού νέο δημοσίευμα, της εφημερίδας Sabah αυτή τη φορά, αναφέρει ότι η Ενωση έχει ουσιαστικά έρθει σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον δανεισμό του Βολκάν Σεν ως το τέλος της σεζόν. Κάτι, πάντως, που διαψεύδεται από την πλευρά της ΠΑΕ.

Οπως και να έχει, την ώρα που υπάρχουν σενάρια και για ενδιαφέρον από την Αλ Γκαράφα του Κατάρ, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φανεί αν έχουν ή όχι βάση όσα γράφουν οι Τούρκοι, αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα