Αποχαιρέτησε τον Πλατανιά ο Ρόκα

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αποχαιρέτησε τον Πλατανιά ο Ρόκα

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αποτελεί ο Εμανουέλ Ρόκα με τον Ισπανό τεχνικό να αποχαιρετά με μια συγκινητική δήλωση την κρητική ομάδα. Υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν οι Ντόστανιτς, Αναστασιάδης, Χατζηνικολάου και Χάβος.

Θέλτα - Μπέτις με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ήττα του Πλατανιά από την Κέρκυρα (2-0) αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Εμάνουελ Ρόκα στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Ο Ρόκα ο οποίος βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας ενημερώθηκε λίγη ώρα αργότερα για τη λύση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά.

O 40χρονος τεχνικός παρά την πικρία του είχε μόνο καλά λόγια να πει για την συνεργασία του στον Πλατανιά, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσαν.

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Κρήτης και ειδικά την διοίκηση του Πλατανιά για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συνεργαστούμε. Θεωρώ πως η διαμονή μου στα Χανιά ήταν ένα δώρο από τον Θεό, για τους φοβερούς ανθρώπους που γνώρισα εδώ και για την στήριξη που είχα από όλους (παίκτες, οπαδούς, πρόεδρο) ακόμα και στις χειρότερες στιγμές. Τα αποτελέσματα μετρούν πάνω από όλα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτό που ήθελε η ομάδα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η καρδιά μου θα είναι στο γήπεδο την Δευτέρα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τη νίκη. Ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Χανιώτες σε 11 ματς υπό την καθοδήγηση του Ρόκα σημείωσαν μόλις μία νίκη. Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Ντόστανιτς, Αναστασιάδη, Χατζηνικολάου και Χάβου για να τον διαδεχθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα