Κούτρης : «Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε»

Gazzetta team
Κούτρης : «Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε»

bet365

Ο Ολυμπιακός μπορούσε να παίξει καλύτερα κόντρα στον Αστέρα αλλά δεν τα κατάφερε, όπως δήλωσε ο Λεονάρντο Κούτρης ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της «Nova» ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μπακ στην κάμερα της Nova:

«Ο Αστέρας Τρίπολης πάντα προβληματίζει τους μεγάλους, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ειδικά εντός. Εμείς δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε, έκλεισαν καλά τους χώρους, μπήκαμε σε κακή μέρα αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Έχουμε τώρα μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε για το ντέρμπι, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Είναι νωρίς, θα παίξουμε στην τούμπα δεν είναι κανείς φαβορί τόσες αγωνιστικές πριν’ το τέλος, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος, το έχει δείξει, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πρωταρχικός στόχος είναι να νικήσουμε την άλλη Κυριακή, ίσως να πάμε πάλι πρώτοι, μετά έχουμε το Κύπελλο που είναι διαφορετικό, πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προκριθούμε. Είχα ένα θέμα με τον ωμό από την προετοιμασία, σε ένα τζαρτζάρισμα κουνήθηκε ο ωμός μου αλλά όλα καλά»,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα