Και τα λάθη των εποπτών «προς όλους είναι»…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Και τα λάθη των εποπτών «προς όλους είναι»…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος «καταθέτει» στο blog του gazzetta οκτώ φωτογραφίες προς…δικαίωση του μότο της εξυγίανσης!

Το μότο της περιβόητης…εξυγίανσης είναι ένα: «Φέτος (τι φέτος δηλαδή, και πέρσι εννοούν, από τότε που έφυγαν οι «άλλοι») οι διαιτητές κάνουν λάθη, αλλά όχι προς μία κατεύθυνση. Τα λάθη είναι προς όλους».

Εγώ θα πρόσθετα και κάτι άλλο: και με τους επόπτες το ίδιο συμβαίνει! Κι αυτοί κάνουν λάθη, αλλά «όχι προς μία κατεύθυνση, τα λάθη τους είναι προς όλους». Για τους…λόγου το αληθές, ας δούμε οκτώ φωτογραφίες, με τα πιο κραυγαλέα λάθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και ακριβώς ένα χρόνο. Με τα πιο χοντρά λάθη, αλλά κι αυτά που αλλοίωσαν αποτελέσματα.

Νο 1 φωτό. 2.3.2017 Ατρόμητος-Ολυμπιακός (1-2). Ο Ατρόμητος προηγείται από το 46’ με γκολ οφσάϊντ, στη ρεβάνς του 0-0 στο Καραϊσκάκη. Το λάθος του διεθνή επόπτη Κωσταρά, που είναι πάντα στους πίνακες. Με σκορ 1-0 ο Ολυμπιακός έμενε έξω…



Νο 2 φωτό. 26.2.2017 Ηρακλής-ΠΑΟΚ (1-1). Ο ΠΑΟΚ προηγείται 1-0 από το 19’ με γκολ οφσάϊντ. Το λάθος του επόπτη Καραβασίλη.



Νο 3 φωτό. 16.10.2017 ΠΑΟ-Λάρισα (2-1). Λίγο πριν το νικητήριο γκολ, η Λάρισα βάζει γκολ, στο 89’, που ακυρώνεται από λάθος του ίδιου επόπτη, του Καραβασίλη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι στους πίνακες.



Νο 4 φωτό. 6.5.2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-1). Ο τελικός του Κυπέλλου κρίνεται με γκολ οφσάϊντ στο 81’. Ο επόπτης Καλφόγλου αποχωρεί μόνος του από τη διαιτησία. Ο μοναδικός…



Νο 5 φωτό. 15.10.2017 Ξάνθη-ΑΕΚ (1-1). Η ΑΕΚ ισοφαρίζει στο 89’ με γκολ οφσάϊντ. Το λάθος του διεθνή επόπτη Σίπκα.



Νο 6 φωτό. 16.12.2017 Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (0-1). Ο Πλατανιάς βάζει γκολ στα πρώτα λεπτά (ο σκόρερ είναι αυτός που καλύπτεται), αλλά ακυρώνεται από τον επόπτη Κουντουρέλη, που παραμένει στους πίνακες.



Νο 7 φωτό. 24.1.2018 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (2-0). Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ στον προημιτελικό του Κυπέλλου με γκολ οφσάϊντ στο ξεκίνημα του αγώνα. Το λάθος του διεθνή επόπτη Κούλα Χασάν, που παραμένει στους πίνακες.



Νο 8 φωτό. 20.11.2017 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (2-1). Ο Ατρόμητος προηγείται 0-1, για το πρωτάθλημα, και βγάζει αντεπίθεση για το 0-2 στο α΄ ημίχρονο. Ο επόπτης Σίπκας πάλι (όπως στο Ξάνθη-ΑΕΚ) κάνει λάθος και σταματάει την φάση. Παραμένει στους πίνακες.



Ο καθένας νομίζω μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, τόσο στις περιπτώσεις των κραυγαλέων λαθών των εποπτών, που ήταν και οι συντριπτικά περισσότερες, όσο και σε εκείνες των πιο οριακών φάσεων. Και να κατανοήσει αν ήταν «προς όλους» η, «προς μία κατεύθυνση».

Αν ξέχασα κάποια άλλη φάση, συγχωρέστε με. Και θυμίστε τη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.