Μολίνς σε Βιγιαφάνιες: «Θα μου λείψεις, συνέχισε να κάνεις τα δικά σου» (pic)

Μολίνς σε Βιγιαφάνιες: «Θα μου λείψεις, συνέχισε να κάνεις τα δικά σου» (pic)

Gazzetta team
Μολίνς σε Βιγιαφάνιες: «Θα μου λείψεις, συνέχισε να κάνεις τα δικά σου» (pic)

bet365

Ο Γκιγέρμο Μολίνς αποχαιρέτησε τον Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό με ένα μήνυμα στα social media, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να τον αποκαλεί αδερφό του.

Ο Λούκας Βιγαφάνιες ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ και ο Γκιγέρμο Μολίνς αποχαιρέτησε τον Αργεντινό άσο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Θα μου λείψεις πολύ. Καλή τύχη και συνέχισε να κάνεις τα δικά σου», έγραψε ο Μολίνς, αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί με τον «Βίγια» από προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Βιγιαφάνιες απάντησε, μάλιστα, στον επιθετικό των «πρασίνων», αποκαλώντας τον «αδερφό».

«Αδερφέ μου, εμένα θα μου λείψεις περισσότερο. Ελπίζω ότι η φιλία μας δεν θα σταματήσει και θα συνεχίσεις να έχεις έναν άνθρωπο που θα μιλάτε. Ευχαριστώ για τη φιλία σου», ήταν η απάντηση του Βιγιαφάνιες.

Como te vamos a extrañar torito! Mucha suerte y seguí haciendo lo tuyo. We will miss you a lot torito! Good luck and continue doing your thing. @lucasvilla19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guillermo Molins (@guillemolins8) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα