«Πιθανό να ασχοληθεί με Νταμπό ο Γκαρθία»

Gazzetta team
«Πιθανό να ασχοληθεί με Νταμπό ο Γκαρθία»

bet365

Στην Γαλλία υποστηρίζουν πως ο Γκαρθία θα ήθελε στον Ολυμπιακό ακόμα έναν παίκτη από την Σεντ Ετιέν, τον Νταμπό, επειδή μπορεί να παίξει και δεξί μπακ αλλά και στο κέντρο.
Οι Γάλλοι επιμένουν να συνδέουν διαρκώς παίκτες της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό λόγω Γκαρθία. Το νέο όνομα είναι του Γαλλοαφρικανού Νταμπό. Και αυτό διότι μπορεί να παίξει και δεξί μπακ αλλά και αμυντικό και κεντρικό χαφ. Ο Μπράιαν Νταμπό είχε κάνει πρόσφατα δηλώσεις για τον Ισπανό τεχνικό και στην Γαλλία υποστηρίζουν πως είναι πιθανό ο Όσκαρ Γκαρθία να ασχοληθεί μαζί του και ότι εκτός από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία. Ο Νταμπό έχει φέτος 17 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ και η Σεντ Ετιέν σκέφτεται έντονα την παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα