Τούρτα έκπληξη σε Χιμένεθ από τους παίκτες!

Τούρτα έκπληξη σε Χιμένεθ από τους παίκτες!

Γιώργος Τσακίρης
Τούρτα έκπληξη σε Χιμένεθ από τους παίκτες!

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ γίνεται 54 ετών και οι Κιτρινόμαυροι του έκαναν έκπληξη στο ξενοδοχείο που αποσύρθηκε η αποστολή.

Στην προπόνηση που είχε προηγηθεί, στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε φροντίσει να περάσει το μήνυμα του στους παίκτες του. Με τα ματς να είναι συνεχόμενα και την Ενωση να παίζει σε όλα τα μέτωπα, είναι δεδομένο ότι πλέον θα χρειαστούν όλοι και αυτό φρόντισε να υπενθυμίσει και ο Σεβιγιάνος τεχνικός στους παίκτες του.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε, το ξεχνάμε και πλέον σκεφτόμαστε την Λαμία, μόνο αυτό έχει σημασία για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε και μετά θα έχουμε χρόνο να τα πούμε ξανά για τον Ολυμπιακό. Εχουμε τρεις διοργανώσεις, έχουμε πολλά παιχνίδια και όπως σας έχω ξαναπεί θα χρειαστείτε όλοι. Σας υπολογίζω όλους, να είσαι άπαντες έτοιμοι για να βοηθήσετε», είπε ο Χιμένεθ και στη συνέχεια πήρε το... δώρο του.

Για την ακρίβεια, πήρε την τούρτα-έκπληξη που του είχαν οι παίκτες του στο ξενοδοχείο μετά το γεύμα της ομάδας, με τους Κιτρινόμαυρους μάλιστα να του τραγουδούν και το Happy Birthday. Και θα είναι όντως happy ο Χιμένεθ αν το Σάββατο δει τους παίκτες του να κάνουν αυτό που πρέπει και να παίρνουν το τρίποντο κόντρα στη Λαμία, παραμένοντας δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα