Νέο μεγάλο λάθος από Βράνιες!

Νέο μεγάλο λάθος από Βράνιες!

Γιώργος Τσακίρης
Νέο μεγάλο λάθος από Βράνιες!

bet365

Ο Βόσνιος στόπερ πήγε να φύγει από το ξενοδοχείο όταν έμαθε ότι θα είναι εκτός ενδεκάδας του ντέρμπι, τον κράτησε ο Λύμπε, τον τιμώρησε σωστά ο Μανόλο, αλλά γύρισε με την ομάδα και δείπνησε στο ξενοδοχείο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας αν o Νίκος Παππάς είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φαίνεται πως ο Όγκνιες Βράνιες δεν μπορεί και δεν θέλει... να βάλει μυαλό! Μετά τα δύο παραπτώματα, το πρώτο σε βάρος του Μανόλο Χιμένεθ και το δεύτερο μόλις πρόσφατα σε βάρος όλου του συλλόγου επειδή ήθελε να μεταγραφεί στην Άντερλεχτ, ήρθε να προστεθεί ένα τρίτο λάθος-πολύ σοβαρό επίσης- που δικαιολογημένα υποχρέωσε τον τεχνικό της ΑΕΚ απόλυτα σωστά να τον αφήσει εκτός 18αδας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμενα οταν ο Χιμένεθ γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την ενδεκάδα και ως γνωστόν σε αυτή δεν υπήρχε το όνομα του διεθνή Βόσνιου αμυντικού, ο τελευταίος θεώρησε σωστό και φρόνημο να σηκωθεί να φύγει να μαζέψει τα πράγματά του και να κινηθεί προς αποχώρηση απο το ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν η ομάδα (παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην αποστολή).

Τελικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που έπιασε τον Βράνιες και κατάφερε να τον μεταπείσει προκειμένου να παραμείνει στο Holiday Inn. Εννοείται πως ο Χιμένεθ δεν άφησε αυτή την αντίδραση του ποδοσφαιριστή να περάσει απαρατήρητη και κυρίως ατιμώρητη. Αμέσως έσπευσε να του γνωστοποιήσει οτι θα μείνει εκτός 18αδας για αυτήν του την ενέργεια.

Σχετικά με το τέλος της αναμέτρησης η πληροφορία που ήθελε τον Βόσνιο να μην επιστρέφει με την ομάδα στο ξενοδοχείο δεν ισχύει. Ο Βράνιες επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν και δείπνησε κανονικά με τους υπόλοιπους στο Holiday Inn

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα