Σαμπντόρια και Τορίνο για Κουρμπέλη

Σαμπντόρια και Τορίνο για Κουρμπέλη

Νίκος Αθανασίου
Σαμπντόρια και Τορίνο για Κουρμπέλη

bet365

Οι δύο ιταλικές ομάδες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο του Παναθηναϊκού και αναμένεται να καταθέσουν επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του! Κρούση και από τον ΠΑΟΚ.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Από τους παίκτες που έχει βάλει στη... βιτρίνα του προς πώληση ο Παναθηναϊκός, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Μιλάμε άλλωστε για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία (24 ετών).

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στην Ιταλία, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων από την γειτονική χώρα, της Σαμπντόρια και της Τορίνο.

Αμφότερες έχουν ξεχωρίσει τον αρχηγό του «τριφυλλιού» και τον έχουν πολύ ψηλά στην λίστα με τους παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή τους. Κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πιστεύουν πως σύντομα θα έρθει μία καλή πρόταση για την απόκτησή του. Μία πρόταση που αναμένεται να είναι κάπου μεταξύ 1,5 και 2 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως από ενδεχόμενη πώλησή του, ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησής του.

Δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Από κει και πέρα, δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο «δικέφαλος» έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν για ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο και τα... γνωστά έμχυχα ανταλλάγματα, δηλαδή τους Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη και Κάτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα