Φιλικό στη Θεσσαλονίκη για τη μικρή Κλεοπάτρα

Φιλικό στη Θεσσαλονίκη για τη μικρή Κλεοπάτρα

Gazzetta team
Φιλικό στη Θεσσαλονίκη για τη μικρή Κλεοπάτρα

bet365

Μια ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ θα παίξουν σ’ ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι για τη μικρή Κλεοπάτρα.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 16:00 στο γήπεδο των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και μια ομάδα αποτελούμενη από τους ήρωες του 2004 (Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Τσιάρτας, Καφές, Κατεργιαννάκης) και άλλους επίλεκτους ποδοσφαιριστές θα δώσουν ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι με ξεχωριστό σκοπό. Ένα παιχνίδι με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μικρή Κλεοπάτρα Καμπακάκη, που διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης και πρέπει άμεσα να νοσηλευτεί σε ιατρική μονάδα του εξωτερικού.

Τα αστέρια του παρελθόντος σας περιμένουν στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 2 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα