Ποσοστό μεταπώλησης ο Παναιτωλικός για Βιγιαφάνιες

Γιώργος Ντυμένος
Ποσοστό μεταπώλησης ο Παναιτωλικός για Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Παναιτωλικός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον Λούκας Βιγιαφάνιες και στο Αγρίνιο παρακολουθούν τις εξελίξεις για την παραχώρησή του.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Φορτούνης ή ο Αραούχο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Παναιτωλικός είχε κάνει μια άκρως επικερδής συμφωνία με την παραχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες διατηρώντας ένα ποσοστό της τάξης του 10% σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πουλούσε τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, στο Αγρίνιο παρακολουθούν τις εξελίξεις για την πιθανή παραχώρηση του Αργεντινού στην Τουρκία και περιμένουν τα νέα για έναν ποδοσφαιριστή μάλιστα που κατάφερε να κρατήσει ποσοστό παρότι αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα